Nytt badrum tar form – idag drar de VVS

Hejsan på er

Ni vet ju att jag intresserar mig för design och nu ska äntligen badrumsdesignen ta form. Renoveringen av badrummet är nu i gång och just nu vet jag att det är hantverkare där som ordnar med VVS. När vi rev ut det gamla badrummet så märkte de att vi behövde nya rör så det vara bara att fixa det med. Vi fick tag på en firma i Karlskrona som skulle hjälpa oss att renovera badrummet och de har ju i sin tur kontakt och samarbeten med företag som jobbar med VVS i och med att det ofta hör samman i en renovering eller vid något bygge.

Badrummet kommer också bli lite större än innan, för vi offrade ett litet förråd eller garderob eller vad vi ska kallas det som låg på ena sidan om väggen. Där valde vi att öppna upp och använda det extra utrymmet till badrummet istället och jag tror att det är helt rätt beslut. Badrummet innan var ganska litet men nu blir det både dubbelhandfat och större dusch tack vare att vi gör så här. Jag vet inte riktigt hur många timmar jag spenderat på att titta på bilder av olika badrum och kakel för att få inspiration.

Det finns ju så mycket fint, men et ska ju också kännas som att det passar oss och resten av stilen vi försöker skapa i huset. Jag föredrar i alla fall att ha en enhetlig och matchande stil. Det finns de som mixar och matchar och får det jättefint men vi är lite mer åt en stil genom hela huset. Tillslut hade jag ett par förslag men när vi åkte till en butik här i Karlskrona och kollade på det så var det inte lika svårt att välja, då kände vi båda vilket vi gillade mest. Det är så mycket lättare att känna det när det inte bara är en bild på skärmen. Ha nu en fortsatt fin dag!