Fina fransar till examen i design

Hejsan på er alla fina

Nu är det verkligen en härlig årstid och period med alla som tar examen, studenten och går på sommarlov. Jag själv har läst design inom textilbranschen och tar nu äntligen examen. Så idag ska jag till en tjej här i Kungälv som ska göra fina fransar på mig. Jag vill vara lite extra fin imorgon på examensdagen och då tänkte jag att fransar är en bra idé. Det var längesen jag unnade mig något sånt, det blir ju ofta så när man är student.

Men nu ska det firas ordentligt och därför ska jag göra både fransar och naglar. Jag bor ju i Kungälv, även om jag pendlar till plugget. Men därför har jag hittat min absoluta favorit att göra fransar och naglar hos. Det var som sagt längesen jag gjorde det, men jag har haft förut och jag blev så nöjd att jag kände att när jag ska göra det nästa gång så kommer jag boka tid där. Det måste ju vara det bästa betyget en salong av något slag kan få, att man kommer tillbaka.

En anledning till att jag kan fia lite extra är att efter några veckors ledighet i sommar har jag faktiskt redan fått nytt jobb som jag ska börja på. Det var ett ställe jag gjorde praktik på och så erbjöd de mig jobb där när jag tagit examen. Det gör att jag både kan unna mig med gott samvete och dessutom njuta ännu mer av sommaren nu när jag vet att jag har ett jobb att gå till sen. Vetskapen om det skapar en trygghetskänsla som är ovärderlig tycker jag. Sen är det såklart lite läskigt också för nu ska jag inte bara vara lärling eller praktikant, men det känns mest roligt och spännande. Jag önskar er en underbar dag!