Fixa naglarna inför studentmottagningar

Hej där bloggen! Vilka härliga tider det är nu, skolavslutningar och studenter. Nästan varje dag så är det någonstans man ska för att fira någon släkting eller kompis. Jag måste säga att det är otroligt roligt, dels för att se hur glada alla är och sen även för att man får klä upp sig lite på vardagarna. Det sistnämnda är någonting som jag har saknat väldigt mycket och jag har faktiskt tänkt att göra mina naglar för att piffa till mig lite extra. Mina vardagar består i vanliga fall av samma outfit varje dag, med tanke på att jag arbetar i en butik i Partille så kan jag inte riktigt välja vad för kläder jag ska ha på mig. Nu däremot när jag har ledigt, då är det fritt fram att välja och vraka ur garderoben. Jag skulle vilja påstå att jag har en riktigt bra garderob speciellt för den här årstiden, det är många somriga klänningar som passar perfekt vid dessa tillfällena med studentmottagningar och skolavslutningar. Som jag sa tidigare så tänkte jag unna mig att fixa mina naglar och det är någonting som jag inte har gjort på väldigt många månader. Jag tror det var vid jul som jag senaste gången satte min fot inne på en skönhetssalong och då var det hela paketet med naglar och fransar. Nu känner jag dock att fransarna är i ett väldigt bra skick så det är endast mina naglar som behöver lite ompyssling. Möjligtvis att jag skulle behöva göra ett besök hos frisören också, men det vet i tusan om jag har tid med. Idag ska jag till min kusin som tar studenten, hon bor också i Partille väldigt nära mig så det blir helt perfekt. Förhoppningsvis hinner jag få en ledig tid för naglarna innan det. Ha det fint och ha en fantastisk dag