Hårförlängning inför helgens festliga vernissage

Hejsan på er alla fina följare

Idag efter jobbet ska jag till min frisör i Uppsala och få hårförlängning. Jag tänkte att jag ska göra mig extra fin inför helgens utställning. Jag ska hjälpa till på en väns konstutställning och det är en stor grej för henne. Hon både målar och gör skulpturer och nu ska hon ha sitt första vernissage och jag är så glad för hennes skull. Jag hade ändå tänkt att jag skulle göra ny hårförlängning ungefär nu, men så eftersom jag ska vara värdinna så vill jag ju vara lite extra fin till dess.

Det var en annan som skulle hjälpt till men som fått förhinder så det blev lite kort varsel så därför är jag glad att min frisör hade tid för mig. Jag har ganska tunt hår i vanliga fall och därför tycker jag att det känns bra att ha hårförlängning, då trivs jag mycket bättre. Fler tjejer kan säkert känna igen sig i att mycket av vår självkänsla sitter i håret. Så är det ju absolut inte för alla men jag tror inte jag är ensam om att känna så. Jag känner mig mycket finare och mer självsäker när jag är fin i håret och trivs med hur det ser ut. Utan hårförlängning kan jag i princip inte få långt hår fast att jag älskar det.

Det ska bli spännande på helgens utställning som ska vara här i Uppsala, jag tror att jag ska serva med lite dricka och tilltugg och även dela ut informationsblad och visitkort till de som är intresserade. Sen är det nog lika mycket för det moraliska stödet för hon är ju både peppad och väldigt nervös vilket man kan förstå. Jag är så stolt över henne och det känns självklart att vara med på hennes stora dag. Ha nu en fortsatt fin dag allihop!