Fixa mina fransar

Hejsan svejsan bloggen! Sommaren är äntligen här och snart är det dags för midsommar, då tänker jag ta tillfället i akt och göra mig lite extra fin. Som ni kanske förstår så kommer det här inlägget inte att fokusera lika mycket på design. Jag kommer istället ge lite skönhetstips och specifikt prata lite om fransar. Att fixa sina fransar har under de senaste åren vuxit fram som en av de mest populära behandlingarna bland tjejer och jag kan absolut förstå varför. Tycker man om att sminka sig och gillar skönhet så är man väl medveten om tiden det tar varje morgon. Jag skulle säga att jag befinner mig framför spegeln ungefär en halvtimma och då är det en helt vanlig dag. På helger eller vid speciella tillfällen så får man nog dubbla den tiden. Nu däremot börjar det dyka upp behandlingar som gör att man inte längre behöver sitta vid spegeln lika länge. Bara på fransar och ögonbryn spenderas en hel del tid, men med dagens utvecklingen så är det inte längre nödvändigt. Fransförlängning och lashlift är två behandlingar som kommer spara dig extremt mycket tid framför spegeln, du behöver inte längre ens tänka på mascara eller någon annan form av produkt. Dessutom så kommer dina fransar se helt naturliga ut. Numera kan man även göra kosmetisk tatuering för ögonbrynen, vilket betyder att de alltid kommer se helt perfekta ut. Jag har aldrig provat just den behandlingen utan jag nöjer mig med att göra mina fransar emellanåt och nu när det vankas midsommar så är det ett utmärkt tillfälle att gå ner till kliniken i Växjö för att få mina fransar fixade. Sådär det var nog allt jag hade att säga den här gången, ha en fantastiskt fin dag och ta hand om er. Nu ska jag ut och njuta i solen en stund innan det har blivit dags för jobb igen.