Loppisen kom till stan

Hej och god förmiddag på er allihopa och idag ska jag skriva till er och berätta att jag som är mycket intresserad av design inte kan få nog av att besöka loppisar och secondhand. Jag ska idag berätta om att jag nu har upptäckt en ny loppis i Karlstad, i alla fall är det här företaget nytt för mig eftersom jag inte visste att de fanns innan för en vecka sedan. Det var då för en vecka sedan som Vassvikens Gammalt & Nytt kom på besök här i Karlstad för det är nämligen delvis en mobil loppis. 

Gud va många fina grejer det fanns, och som den designintresserade tjej jag är så hittade jag flera saker som jag köpte, grymt snygga prylar. En mobil loppis i Karlstad? Vad är det, det undrade jag också men så här ligger det till; Vassvikens Gammalt & Nytt har en fysisk butik borta i Ånimskog, men som en fin service åker företaget runt till olika städer och har med sig delar av sortimentet. Ibland kommer denna loppis till Karlstad och det var vad som hände för en vecka sedan. Det var mest en slump att jag råkade springa förbi lokalen där loppisen höll till och jag drogs in i butiken som en magnet. Jag är glad över att slumpen visade mig vägen till Vassvikens Gammalt & Nytt och att jag fick tag i vackra grejer till ett lågt pris. Nu kommer jag fortsätta att handla av dem och jag ska även åka till deras butik om ett par väckor tillsammans med en vän. Jag hoppas förstås att ni som ännu inte upptäckt Vassvikens Gammalt & Nytt kommer att vilja besöka deras loppis.