Egendesignat utomhusbord för eventuell tillverkning

Jag fick en idé för någon vecka sedan, jag såg framför mig hur snyggt det hade varit med ett långt bord på vår uteplats med passande långbänkar intill. Vi har ett äldre hus i Höganäs och till det så kräver det att man har lite äldre stil på utemöbler och på själva stilen i huset också. Vi har inte riktigt träffat rätt med de utemöbler som vi har haft tidigare och nu behöver vi ett stort för familjens alla sammankomster ed barn och barnbarn bland annat. Det finns ett finsnickeri i Höganäs som erbjuder denna typ av tjänst, man kan vände sig till dem med en idé och en ritning vilken de sedan förverkligar med hjälp av spetskunskap och lång erfarenhet inom just finsnickeri och möbelsnickeri i Höganäs. Jag har därför börjat måla upp en skiss över hur jag tänker mig att bordet ska vara. Jag vill ha två rejäla, slitna, tjocka stockar till bord. De ska vara sammanfogade med hjälp av ett stålhölje vid benen. Vid höljet så ska också gedigna ben hålla uppe bordet från marken. Det finsnickeri som ska få göra arbetet heter AV Trä. Deras snickare och hantverkare har god kunskap och erfarenhet kring arbete med trä. de erbjuder sina tjänster inom finsnickeri och snickeri i Helsingborg och Höganäs med omnejd. Utöver deras snickeri tjänster så erbjuder de också andra mer omfattande tjänster såsom renovering och andra byggnadsprojekt. Jag ska vända mig till deras finsnickeri i Höganäs så får vi se vad de har för synpunkter och tankar på min skiss. Förhoppningsvis så kan de påbörja arbetet så snart som möjligt.