Unik bil tack vara foliering i Södertälje

Jag har ett öga för produktdesign och detaljer. Jag tycker om när det syns att man har tänt igenom någonting men att det inte ska vara övertydligt, om man vet vad man letar efter så ska det vara tydligt men det ska vara diskret. Jag är designer och tänker med ett kritiskt öga. jag har alltid en bild i huvudet av det jag är på väg att skapa eller det jag önskar att skapa. Jag bor tillsammans med min flickvän i Södertälje och vi har precis köpt en ny bil, den är ett år gammal och vi köpte den av en herre på Södermalm. Nu är det dags för oss att sätta vår egen prägel på bilen. Eller dags för mig, flickvännen struntar i vilket. Därför ska jag lämna bilen till D. Dekor & Montage som arbetar med delvis foliering i Södertälje men också andra typer av lackerings- och dekorarbeten och dylikt på alla olika typer av bilar. När det kommer till foliering så är det lastbilsförare som vill sätta sin prägel på sin maskin, företagsbilar och privatpersoner som jag. De erbjuder sina tjänster inom foliering till bland annat kunder i Södertälje, Vasastan och Södermalm. När det kommer till foliering så tycker jag det är viktigt att det ser genomtänkt ut, jag har ett öga för detaljer som sagt. Jag har tänkt att bilens nedersta del av karossen ska ha en matt svart färg som sedan övergår till svart metalliclack och därefter till mörk grå metallic. Det innebär att huven och bilens bakdel kommer vara i grå mettalic tack vare D. Dekor & Montage foliering i Södertälje. Pricken över i:et är att bilen kommer ha svart folierat tak. Jag har en bild i huvudet av att detta kommer bli så snyggt. Det är inte så tydligt om man inte noggrant studerar bilen för jag tycker inte om när det är överdådigt. D. Dekor & Montage kan sin sak och jag är säker på att slutresultatet kommer att bli fantastiskt.