Vinylskivornas tid är tillbaka

Jag är en riktigt klassisk hårdrockare, jag tycker att musik ska lyssnas på som under gamla goda tider. Man ska åka på konserter, har stora brusande högtalare i gamla bilar och man ska självklart ha en vinylspelare hemma som ska vara ihopkopplad till ett ordentligt ljudsystem. Jag bor i Umeå tillsammans med min flickvän, vi har bott tillsammans i två år nu ungefär så ni kan kalla oss sambos. Vi har det bra tillsammans, vi skrattar mycket och njuter av livet. Viktigast av allt är att vi delar intresse, både hon och jag älskar rock och musik från 60-80-talet. Till och med hon hade en vinylspelare hemma så när vi flyttade ihop så hade vi två, båda står framme såklart. När vi ska köpa vinylskivor i Umeå så vänder vi oss alltid till ett och samma ställe, det är till Vinylstallet AB. De har ett stort utbud av olika typer av skivor. Det är inte bara rockare som vänder sig dit, sedan vinyltrenden kommer tillbaka så har de haft fullt upp som jag förstår et. Människor vill köpa sina favorit cd-skivor som vinylskivor nu istället. Det gäller mig också, sedan trenden kom tillbaka så hade inte jag lyssnat på vinyl på många år. Men nu känns det som att det inte finns något alternativ för oss till vinylskivor i Umeå. Vinylstallet AB erbjuder sina skivor för intresserade i Sundsvall, Östersund, Umeå och Härnösand. De har en fysisk skivbutik i Sundsvall men de har också en webbshop dit många andra vänder sig. Eftersom vi bor i Umeå så brukar jag beställa från deras hemsida men jag har också varit i deras skivbutik och köpt på plats då vi varit i Sundsvall.