Målningar och tavlor

Hejsan hoppsan bloggen! Idag kommer jag att prata om konst och närmare bestämt målningar, det är min absoluta favorittyp av konst och jag tycker att just målningar är något som plockar fram det där lilla extra. Det tillsammans med skulpturer gör det möjligt för oss människor att bilda en egen uppfattning och känsla av verket. Som ni förstår så tycker jag att det är väldigt spännande med målningar och tavlor, det jag gillar mest är hur konstnärerna ser ut att ha olika metoder och tillvägagångssätt för att skapa sin konst. Jag har sedan det att jag flyttade till Stockholm flängt runt både i Nacka och Haninge för att leta efter några schyssta tavlor. Det är väldigt ofta som det finns någon form av visning och då är jag där vare sig det är i Nacka, Haninge eller någon annanstans i Stockholm. Nu åker jag däremot mest runt för att bara kolla, jag har så många tavlor i hemmet så det behövs inga mer känns det som. Sen är det klart att om man hittar något som man verkligen vill ha så undersöker jag givetvis möjligheten att köpa. Jag tror att många skulle säga att mina tavlor och målningar som jag har hemma är ganska tråkiga. Det beror nog på att jag tycker mest om när det inte är så mycket färg i det som görs, jag är lite mer av den personen som föredrar mörka färger när det kommer till vad jag hänger på väggen. Eftersom att jag har vita väggar så vill jag tona ner allting lite med mörkare färger. Sen har inte färger tilltalat mig särskilt mycket, jag ser inte riktigt den charmen i färgglad konst som alla andra gör. Jag tänkte faktiskt kolla om det var någon visning i antingen Haninge eller Nacka idag som jag kan besöka på vägen hem från jobbet.