Konstlotteriet på jobbet är populärt

God morgon och välkommen till bloggen. Jag skriver en hel del inlägg om vad som händer och sker på min trevliga arbetsplats där jag är allas “mamma” som engagerar mig och fixar och donar med det mesta. Jag har blivit en person som alla kommer till när de vill lätta sina hjärtan och inte bara det, nu har jag fått förtroendet att hålla i ett konst-lotteri, vi är flera på jobbet som tycker mycket om konst. Min plan med detta lotteri är att köpa in konst i Mölndal i första hand, för det är i Mölndal vår arbetsplats ligger, och de flesta kollegorna bor även här. 

Jag har hittat ett underbart galleri som heter Galleri Hjertstedska Villan och det är ett galleri för er alla som vill se på olika utställningar, och sedan kanske även köpa någon konst i Mölndal av dem. Jag har köpt en tavla där som ska bli det första priset i utlottningen som sker nästa månad. Jag hade väldigt gärna tagit en bild på tavlan och lagt ut här, men då hade det förstört spänningen eftersom mina kollegor inte på förhand ska få se vad det är dem kan vinna och jag vet att det är flera på jobbet som följer min blogg. Hur är det med ert intresse för konst i Mölndal med omnejd? Har ni varit på Galleri Hjertstedska Villan? Jag tycker att detta trevliga galleri verkligen är värt ett besök så har ni inte varit där, ta med er en kär vän eller partner och gå dit och se på nästa utställning som de anordnar. Det var allt vad lilla jag hade på hjärtat för den här gången, jag ger er alla en kram och säger nu på återseende.